Gemakkelijk Online Betalen

Delen:

Wat zijn de voor- en nadelen van een creditcard?

Persoon die online aan het betalen is met een creditcard.

Dankzij het internet is het steeds gemakkelijker om over de wereld contacten te leggen en diensten af te nemen. In Nederland is dit bijvoorbeeld goed te zien door het toenemende aantal online diensten die uit Amerika komen overwaaien. Heb je bijvoorbeeld wel eens gebruik gemaakt van de Apple AppStore of de Google AppStore? Dan weet je ook dat je hier alleen bij terecht kunt met behulp van een creditcard. Deze betaalmethode is echter niet standaard in Nederland. Hoe kun je bijvoorbeeld een creditcard aanvragen? Wat zijn de voor- en nadelen hiervan? Hoe kun je creditcards vergelijken? Is het ook mogelijk om ze gratis te krijgen? Lees hier verder om de antwoorden op deze en meer vragen te krijgen.

Wat zijn de voordelen van een creditcard?

Er zitten veel voordelen aan online betalen en hier worden er drie grote uitgelicht.

  1. Gemakkelijk in gebruik
    Een groot voordeel van een creditcard online gebruiken is het gemak. Je kunt hiermee bij vrijwel alle Amerikaanse bedrijven met een paar klikken al een online dienst of product afnemen. Vaak is het niet eens mogelijk om zonder een online creditcard verder te kunnen, dus is het bijna essentieel om er eentje in huis te hebben.
  2. Snel
    Een ander voordeel heeft met de snelheid te maken. Betalen met creditcard gaat vaak sneller dan online betalen met bijvoorbeeld iDeal. Zeker wanneer je snel toegang wilt hebben tot een dienst of product, is het handig als je op deze manier kunt betalen.
  3. Vaak geen extra kosten
    Tot slot zitten er aan veel creditcards geen extra kosten verbonden. Je kunt sommigen zelfs gratis aanvragen. Met andere online betaalmethodes kan dit soms nog wel eens het geval zijn, maar met een gratis creditcard weet je altijd meteen waar je aan toe bent.

Zitten er nadelen aan een online credit card?

Er zijn een aantal punten waar je rekening mee moet houden wanneer je denkt aan een creditcard aanvragen. Zo moet je er goed op blijven letten dat je je aan het limiet houdt, zodat je schuldvrij blijft. Vaak is het mogelijk om een maximum te gebruiken bedrag in te stellen, waardoor je hierbij geholpen wordt. Een ander punt is dat het lenen met een creditcard soms duurder kan zijn dan op een andere manier lenen. Houd daarom de voorwaarden altijd goed in de gaten. Tot slot is het belangrijk om fraude te voorkomen door zowel de pas zelf als je gegevens goed te bewaren en te bewaken. Door met al deze punten rekening te houden, kan een creditcard online gebruiken een fijne ervaring blijven.

Hoe kun je creditcards vergelijken?

Er zijn verschillende soorten creditcards en het kan helpen om ze met elkaar te vergelijken om de beste voor jou uit te kunnen kiezen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een prepaid creditcard te bestellen. Deze mogelijkheid werkt hetzelfde als bij een mobiele telefoon. Je zet geld op de kaart waarna je alleen dit bedrag kunt uitgeven. Met een prepaid creditcard blijf je schuldvrij, omdat je alleen met geld betaalt dat je daadwerkelijk in bezit hebt. Hiernaast is het bij veel verschillende bedrijven mogelijk om een gratis creditcard aan te vragen. De ene met de andere creditcard vergelijken kan voordelen met zich meebrengen, doordat je voor die betaalmethode kunt gaan die het beste bij jouw situatie past. Of je nu een online credit card nodig hebt voor één keer of voor altijd, alles is mogelijk. Een creditcard vergelijken met een andere kun je heel gemakkelijk via het internet doen. Ontdek het nu zelf.

Waar kan betalen met creditcard nog meer toe leiden?

Zoals te lezen is, brengt het online betalen met creditcards vele voordelen en mogelijkheden met zich mee. Een andere bijkomstigheid hiervan is dat we er samen voor kunnen zorgen dat andere grote buitenlandse winkelketens het interessant gaan vinden om hier actief te worden. Als het duidelijk wordt dat Nederlanders ook gebruik maken van creditcards, dan kunnen andere bedrijven ook meer in Nederland aan gaan bieden. Op deze manier krijgen wij meer keuze en toegang tot een uitgebreidere markt van de beste merken van de wereld.


 

Delen: